märkbart. fair beauty

Är en agentur, ambassadörer och en samarbetspartner; en säljkanal för hudvård, makeup, hår och skönhetsmärken med stark personlighet. MÄRKBART för oss är kvalitet, kunskap och eftertanke, att ständigt vilja utvecklas och inspirera. Ha ett socialt och miljömässigt engagemang, en nypa galenskap.   

Vi samarbetar med märken som syns i mode och skönhetsmagasin världen över och har täta samarbeten med press, stylister, hudterapeuter, makupartister och bloggare.  Vi är gärna med på events och tillställningar och har lång erfarenhet med mycket kunskap från mode och skönhetsbranchen som vi gärna delar med oss av. Vi lägger stor vikt på trygga leveranser och personlig service.
                                                        
I vår Web-shop och BLOGG delar vi med oss av guldkornen! Här hittar du det vi vill lyfta fram, och som kanske inte ens hunnit ut på marknaden ännu! Vår web-shop är till för dig med ett starkt intresse för nya märken, skönhetsprodukter och framförallt ärlighet och kvalitet.
                                                                                                                                               
Hoppas våra vägar möts!


       

Bli Återförsäljare

Önskar ni mer information eller har frågor om våra produkter och tjänster,  kontakta oss så hjälper vi er mer än gärna!


Alla kunder är välkomna, vi utgår ifrån era behov och hittar därefter en lösning som passar, stora som små!

 


 

Märkbart.fair beauty   /    +46 73 358 25 65   /   Facebook: Märkbart. Fair Beauty   /   @markbartfairbeauty   /  www.markbart.nu