loading...

JACKS beauty line!

Vårat senaste varumärke som äntligen finns i Sverige. Dessa exklusiva make-up penslar är designade och framtagna av Miriam Jacks, den internationellt erkända Makeup-artisten från Berlin. 

Borstarna i detta 17-delars set skapas från lokalt återvunnet trä och guldplaterat fäste. De hår som används är till största delen veganskt - och därför också väldigt skonsamma att använda för de som är extra känsliga. Varje enskild borste är handmålad och till 100% framtagen enligt traditionellt handarbete i Tyskland.

Dessa färgstarka och unika make-up borstar framställs i ett nära samarbete med Berlin baserade projektet "KLIK", en organisation som uppmuntrar och stödjer hemlösa street kids och unga.

Tillsammans med Miriam Jacks team framställs och designas handtagen på borstarna i workshops. Deltagarna tjänar pengar och introduceras lekfullt till dagliga arbetsrutiner och struktur.

 

Grundmaterialet är återvunna obehandlade trästavar utan varken guldfäste eller penselhår. Dessa är sedan individuellt handmålade med den finaste akrylfärg. De olika färgkombinationerna följer inget mönster, utan skapas där och då i stunden. Expriment med guld och bronze glitter, metalliskt puder eller stänk av svart gör varje borste helt unik för att behålla ursprungsiden av en konstnärs väl använda pensel.

Märkbart.fair beauty   /    +46 73 358 25 65   /   Facebook: Märkbart. Fair Beauty   /   @markbartfairbeauty   /  www.markbart.nu