Vild.

Hos Sóley Organics använder vi den speciella kraften som finns i naturen
och de vilda isländska örterna som noggrant blandas med de finaste naturliga ingredienserna.
Vi tror att naturen själv kan hjälpa till att underhålla hud, hår och välbefinnande. 


 

Enkelhet.

Vi tror på det enkla, milda men effektiva egenskaperna i isländska Örter.
Vi kombinerar våra förfäders expertis med dagens teknik, Vi erbjuder en 100% naturlig hudvård med hög kvalitet. 

Kraftfull.

På grund av Islands korta somrar behöver örterna ta upp stora mängder energi och näringsämnen på kort tid, så att de kan överleva de hårda och mörka vintrarna. De örter och växter som finns på Island är därför kända för att vara extra kraftfulla. 

De finaste ingredienserna.

Våra produkter är 100 % naturliga , säkra och miljövänliga . Det innebär att våra produkter inte innehåller antingen parabener , konserveringsmedel ,
konstgjorda färg eller doftämnen, ftalater , mineraloljor ,PABA , vaselin, paraffin eller andra kemiska ingredienser som kan skada miljön eller människor. !


 

Produktion och energi

Alla våra produkter framställs på Island med återvunnen evergi. Vattnet i våra produkter är rent Isländsk källvatten från berget Kaldabakur.

Filosofi.

Sóley Organics hudvård bygger på familjens grundläggande överbevisning, som bäst uttrycks med Sóleys mormors ord: “Gud skapade oss på jorden så väl som de örter som kan kurera våra lidelser. Med traditionen och kunskapen om de vilda Isländska örternas hjälpande kraft, strävar Sóley alltid efter att skapa rena produkter inspirerade av naturen. 

Miljö.

Islands natur är vårt arv och vi gör allt vi kan för att vår produktion ska ta den största hänsyn till naturen och människorna i den. Detta är något som vi ständigt strävar efter - och ju mer vi försöker desto mer kan vi hjälpa till. 

 

Ren.

Vår övertygelse är densamma idag som när Sóleys förfäder upptäckte växtens kraftfulla egenskaper Det du smörjer på din hud är som mat för huden. Därför är Sóley Organics hudvårdsprodukter så naturliga att du kan äta dem! 

100% Ekologiskt tänk

Vi använder bara de finaste ekologiska eteriska oljorna. Inga animaliska ingredienser. Bortsett från bivax. Vi tester ingen av våra ingredienser eller produkter på djur. Alle våra produkter är lämpliga för vegetarianer.