Vera Mona Color switch


 

Designad och framtagen i LA av  Letty Cabrera Calvo gör nu Vera Mona Colour Switch succse! Color Switch är ett supersmart redskap förpackat i en fin liten ask för att snabbt göra rent dina Make-up penslar när du är på språng.

Nu kan du enkelt byta färg på din makeup utan att behöva byta pensel eller blöta ner den.
Att lägga sin Makeup kan blir smått irriterande när man ska byta mellan många olika färger och penslarna inte räcker till. Men inte längre! Med Colour Switch Duo och Solo, kan alla enkelt och snabbt byta mellan ögonskuggorna. 


 

loading...

Vera Mona PRO band

Vera Mona PRO Band är ett supercoolt redskap för Makeup artisten med många järn i elden och som springer från fotografering till fashion show och snabbt behöver göra rent penslarna mellan touch ups.

Pro band innehåller även en dubbelsidig Pensel som sitter fast vid bandet.

color switch solo

Svart utbytbar rengöringsdel; Skillnaden från Duo är att denna inte har en utbytbar del för färgintesifiering. Dra din make-up-pensel i cirkelrörelser över svampen för att snabbt avlägsna ögonskuggan och enkelt byta till ny. Pigmenten försvinner och samlas upp i svampen/asken. Svampen tvättas efter behov i ljummet vatten och parfymfri tvål. Låt den ligga och torka.

Om irritation uppstår, byt ut svamp.
PS: Dessa produkter utesluter inte vanlig penseltvätt med shampoó.
 

Color Switch DUo

Svart utbytbar rengöringsdel; Dra din make-up-pensel i cirkelrörelser över svampen för att snabbt avlägsna ögonskuggan och enkelt byta till ny. Pigmenten försvinner och samlas upp i svampen/asken. Svampen tvättas efter behov i ljummet vatten och parfymfri tvål. Låt den ligga och torka.

Vit utbytbar svamp för färgintensifiering: Blöt svampen med vatten. Fukta din pensel för mer intensitet i skuggorna. Byt ut svampen vid behov. 

Om irritation uppstår, byt ut svamp.
PS: Dessa produkter utesluter inte vanlig penseltvätt med shampoó.
 

Cake&Bake

Cake & Bake Sponge är resultatet av samarbetet med kändismakeupartisten JC Makeup Master. Den unika designen gör det lättare att nå tätt intill området under ögonen och förenklar skapandet av raka linjer. Vill man ha den traditionella beauty sponge-formen kan man trycka till svampen och vips blir den rund. Svampen sväller självklart och blir på så sätt ännu effektivare för blending. Cake & Bake rengörs enkelt med tvål och vatten, eller rengörningsvätska av eget val. Den kan användas fuktig eller torr till flytande, krämiga och pudriga makeup-produkter.

Cake & Bake Sponge drar inte åt sig mycket produkt utan låter sminket blandas ut på din hud. Svampen är dubbelsidig och perfekt för nedanstående användningsområden:
• Hela basmakeupen
• Concealer applicering
• Contouring
• Baking-metoden